JUHLAKESÄKISA! Kiitos kun luet Satuilualustaa!


Satuilualustaa on nyt käyty lukemassa 20 000 kertaa. Et arvaa kuinka iloiseksi se minut tekee: reilu vuosi sitten aloitin nollasta.

Suomen jälkeen eniten blogiani luetaan Yhdysvalloissa, Venäjällä, Ranskassa, Ukrainassa ja Saksassa. Satunnaisesti sivuille sattuu joku myös vaikkapa Intiasta, Islannista tai Australiasta. Maailma on yllättävän pieni, ja melkein kaikkialta löytyy joku, joka puhuu suomea. Minusta se on ihana ajatus!

Kiitos juuri Sinä, joka luet Satuilualustaa, olitpa sitten tässä lähellä tai jossain siellä kaukana. Lupaan jatkossakin kirjoittaa meille molemmille minun mielestäni kiinnostavista ja ajankohtaisista asioista sekä Suomessa että maailmalla. Toivottavasti jatkat kanssani tätä seikkailua. Se voi viedä mihin tahansa. Ja viekin.

Ihanaa kesää!

💖  Satu-Maria


KILPAILU: Juhlan kunniaksi arvon kaikkien tätä blogia joko tuossa alla tai Satuilualustan Facebook-sivuilla kommentoineiden kesken blogini ikioman, pestävän ja kestävän kesäkassin. Siinä on kätevää kantaa kotiin dekkaripokkareita kirjastosta tai märät uikkarit maauimalasta. Kommentoi minkä aihepiirin juttuja sinä luet kaikkein mieluiten Satuilualustalta ja voita!

Onnea arvontaan! Suoritan sen torstaina 8.6.2017. Kommentit

  1. Arvasin, että olisi pitänyt arpoa ämpäri :-D! Kassin saa Facebookissa kommentoinut Mari Yli-Koski.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti